Vine

Her kan du se vores vine, vi serverer.

REGINA DI FIORI (HUSETS VIN), CARLIN DE PAOLO, ITALIE​​
Frisk hvidvin med en blomsterrig aroma og med frugtbare noter af fersken. I smagen er den delikat, frisk og fuld af frugtagtig sødme. Den serveres perfekt som nydelsesvin eller til retter med fisk og lyst kød. Prøv den også til bløde oste.
59,- PR. GLAS
249,- PR. FLASKE
L'AUTODIDACTE, CHÂTEAU SAINT-JEAN D'AUMIÉRES, FRANKRIG
En frisk og frugtrig vin, der bærer eksotiske noter og hint af citrusfrugter. Den livlige og friske palette giver en lækker "finish" med fersken.
69,- PR. GLAS
310,- PR. FLASKE
MASSINOTI GARGANEGA, MONTE DEL FRA, ITALIEN​​
En let aromatisk tør hvidvin med en flot halmgul farve. I næsen er den blomstret med havtorns noter. I smagen er den tør, kraftig og velafbalanceret. Passer perfekt til pastaretter og skønne retter med fisk.
69,- PR. GLAS
310,- PR. FLASKE
CA' DEL MORO GARGANEGA, LA COLLINA DEI CILIEGI, ITALIEN​​
Vinen har en lys gul farve, og i smagen kommer der noter af friske, hvide blomster og frugt til udtryk. På tungen er den blød, frisk og helt igennem nydelig.
359,- PR. FLASKE
​​IL LUGANA, MONTE DEL FRA, ITALIEN
Lys strågul med gyldne nuancer. Duften er meget fin og kompleks, med hint af hvide blomster, tørret frugt og kandiseret frugt. Smagen er tør, elegant, behagelig, mineral fyldig og kraftig. Det er en fantastik ballanceret vin.
410,- PR. FLASKE
​PIEMONTE ROSSO (HUSETS VIN), CARLIN DE PAOLO, ITALIEN​​
Intens rubin rød farve. Rund på ganen, som gør den nem at drikke. I munden er vinen blød og tør. Hints af røde frugter, som kirsebær, brombær og jordbær, er fremherskende, men også en blomstret note såsom rosa og violet kan fornemmes.
59,- PR. GLAS
249,- PR. FLASKE
​​L'AFFRANCHI, CHATEAU SAINT-JEAN D'AUMIERES, FRANKRIG
Syrah, Grenache og Carignan skaber et fint mix og giver denne vin en delikat næse af modne frugter og ristede noter. På paletten er den kraftfuld, silkeblød og voluminøs.
69,- PR. GLAS
310,- PR. FLASKE
​​CORVINA, MONTE DEL FRA, ITALIEN
Denne dybe vin har en skøn duft af kirsebær, og krydderier som peber og lakrids. Den er fløjlsblød og harmonisk i smagen. Vinen har en god krop. Dette er den perfekte måltidsvin. Den passer især godt til grillet kød, grøntsager og hårde oste.
69,- PR. GLAS
325,- PR. FLASKE
CAMPONI CORVINA, LA COLLINA DEI CILIEGI, ITALIEN
Denne vin har en næsten lilla farve med en adræthed i glasset. Den er krydret og meget fin i næsen. På tungen er den frisk og kraftig fra de krydrede noter.
349,- PR. FLASKE
VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE DOC, MONTE DEL FRA, ITALIEN
En lækker Ripasso, der besidder alle de egenskaber en rigtig Ripasso skal have, som ikke er tung og alkoholisk, men snarere frugtdreven og elegant.
385,- PR. FLASKE
AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO COCG, MONTE DEL FRA, ITALIEN​​
En intens farve, rig og krydret, men på samme tid, blød og behagelig. I ganen er den rund, fyldig og levende med hint af vilde bær.
549,- PR. FLASKE
​​​GRAN BALLON ROSÉ, DOMAINE JOEL DELAUNAY, FRANKRIG
Denne rosé er brilliant lakserosa. I næsen er den fyldt med noter af jordbær og hindbær. Godt afbalanceret, livlig endnu smidig og cremet.
59,- PR. GLAS
259,- PR. FLASKE
L'ARNACOEUR, CHÂTEAU SAINT-JEAN D'AUMIERES, FRANKRIG
Denne delikate blend af Cinsault og Syrah tilbyder noter af røde frugter kombineret med blomstrende toner. Aromaen er legende og meget smagfuld.
279,- PR. FLASKE
IL SANGIOVESE, USIGLIAN DEL VESCOVO, ITALIEN
​Fin rosé farve med typiske gule nuancer. Intens vedholdende og spændende aroma med blomster notater kombineret med ret frugtbare tip. Tropisk med et strejf af ananas og mango. I smagen er den tør, harmonisk og dejlig frisk.
399,- PR. FLASKE
​​MALVASIA CASTELNUOVO, CARLIN DE PAOLO, ITALIEN
Farve: Kirsebær rød
Aroma: duftende og aromatisk, typisk for druen.
​Fremstillet på 100% Malvasia, perfekt til desserter med frugt og bær.
275,- PR. FLASKE
MOSCATO D ASTI, CARLIN DE PAOLO, ITALIEN​​
​Lavet på Moscato druen.
Farve: Strågul med bløde gyldne nuancer ligner farven på druen. Aromaen er intens, frisk, duftende med orange blomster og salvie på forkant, og en blød baggrundsnotat af honning.
​Smagen er behageligt sød og afbalanceret.
275,- PR. FLASKE
​​TAWNY, MIGUEL, PORTUGAL
Denne gyldenfarvet portvin med sine aromaer af rød bær kompot, er velafbalanceret med noter af træ- og vanilje. Denne tawny bør nydes til både et lækkert ostebord og til diverse desserter. Nyd den også gerne som en dessert i sig selv.
55,- PR. GLAS
269,- PR. FLASKE
​​RUBY, MIGUEL, PORTUGAL
​Denne unge portvin har en sød og dejlig smag af tørrede røde frugter og en god afslutning. Denne ruby bør nydes til både et lækkert ostebord og til diverse desserter. Nyd den også gerne som en dessert i sig selv.
55,- PR. GLAS
269,- PR. FLASKE
​​PORT 10 ÅR, MIGUEL, PORTUGAL
​Denne udsøgte portvin, der er aldret i gamle tønder, hører til dem, der tør at prøve en af de mest intense fornøjelser. Med nøddeagtig smag og en vedvarende eftersmag, er dette den perfekte følgesvend til mørk chokolade.
65,- PR. GLAS
369,- PR. FLASKE
​​V.S. COGNAC, DENIS CHARPENTIER, FRANKRIG
Flot amber farve. I næsen frigøres noter af tørrede frugter og blomster. I ganen er denne cognac både kraftig og harmonisk. Den har en udsøgt balance, som gør den frisk, intens og behagelig i ganen og lige så behagelig for øje og næse.
49,- PR. GLAS
​​V.S.O.P. COGNAC, DENIS CHARPENTIER, FRANKRIG
Flor amber farve. I næsen fornemmes duften, der stammer fra ægteskabet med perfekt balancerede noter af egetræ og subtile noter af frugt, især bitter orange. Denne cognac forbliver kraftig og afbalanceret med en behagelig langvarig eftersmag. Det er en livlig cognac, der leverer frugter og vaniljesmag.
59,- PR. GLAS
X.O. FINE CHAMPAGNE COGNAC, DENIS CHARPENTIER, FRANKRIG​​
Denis Charpentier X.O. Rare Fine Champagne er en sjælden cognac, udledt af en ædel blanding af druer fra Grande og Petite champagne. Den har en smuk amber farve med en ravkåbe sublimeret af subtile gyldne refleksioner. I duften har den en harmonisk blanding af honning, kanel og blomster. I smagen har den en perfekt balance mellem tørrede frugter og et strejf af chokolade.
79,- PR. GLAS
8 ÅRS ROM, SANTIAGO DE CUBA​​
Dette er en blød og let rom med fyldig duft af kaffe, nødder og karamel. Rommen har en god, kraftig smag med tydelige noter som udvikler sig til sød karamel-ristede mandler. Eftersmagen har noter af mørk chokolade og tobak.
49,- PR. GLAS
​​ELIXIR 33, SØD ROM, RON CUBAY
I elixir 33 kan vi sætte pris på blandingen af en god, gammel rom med tropisk frugt noter, der er underlagt en fusionsproces, der udskriver blødhed og fornøjelse med en meget raffineret og behagelig chokoladebaggrund.
49,- PR. GLAS
VAND30,-
ØL​​35,-
​​LUKSUS ØL40,-
KAFFE35,-
​​IRISH COFFEE 4 CL.65,-
​​FADØL
25 cl
50 cl.
75 cl.

35,-
50,-
75,-